Restauracje Albero rozwijają się dla Państwa. Od kilku tygodni trwają wartościowe szkolenia, które służą zgłębianiu tajników włoskiej kuchni pod egidą mistrza Giancarlo Russo. Nasi kucharze doskonalą swoje umiejętności w wybornej atmosferze. Finałem projektu kulinarnego będzie wprowadzenie nowej karty menu z rekomendacją Giancarlo Russo!
𝗚𝗶𝗮𝗻𝗰𝗮𝗿𝗹𝗼 𝗥𝘂𝘀𝘀𝗼 zdobył wykształcenie kucharskie w znanej szkole gastronomicznej Villa Santa Maria we Włoszech. W 1998 roku przyjechał do Polski propagować rodzimą kuchnię poprzez prowadzenie szkoleń w warszawskich restauracjach. Gotował dla wielu znanych polityków, biznesmenów, aktorów, piosenkarzy, sportowców, a także dla Jana Pawła II i Benedykta XVI. Giancarlo Russo aktywie uczestniczy w najważniejszych wydarzeniach kulinarnych w Polsce, między innymi, mogliśmy go zobaczyć w programie telewizyjnym „Top Chef”. Dziękujemy za wiedzę i poświęcony czas.